Πέντε δευτερόλεπτα πριν την αγάπη

Η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη γράφει ερωτική λογοτεχνία. 

Ειρήνη Χειρδάρη

Το Top 5 του βιβλίου:  

1. Το κεντρικό θέμα του. Συνήθως τα βιβλία μιλούν για την αγάπη, για ήρωες που κατάφεραν να αγαπήσουν, να φτάσουν σε αυτή την ασφαλή κατάσταση. Αυτό το βιβλίο, όμως, μιλά για αυτά που μας σταματούν στον δρόμο για την αγάπη: τα βίτσια μας, η λαγνεία μας, οι ίδιες μας οι σκέψεις, το γεγονός ότι δεν μας αγάπησε πραγματικά η ίδια η μητέρα μας... Στις ιστορίες του, ήρωες έχουν κολλήσει έναν σταθμό πριν την αγάπη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Έξυπνη σύλληψη. 

2. Οι ερωτικές σκηνές στο διήγημα «Απούσα», όπου ένας αμετανόητος player πέφτει πάνω σε μια γυναίκα με σκληρότερη σεξουαλικότητα από εκείνον, την οποία βρίσκει στο adultfriendfinder.com. Eίναι πολύ hot. 

3. Η «Καριόλα» και ο «Φλώρος». Ήρωες βγαλμένοι από την ελληνική κοινωνία του σήμερα.  

4. Οι στίχοι στις σελίδες, που έγραψα μόνο και μόνο για να στηρίξω το επάγγελμα κάποιων ηρώων μου.

Μια ηλιόλουστη μέρα, παλιά σ’ ένα βουνό, με έσπρωξε η μητέρα μου απαλά στο κενό, κάτι να ψάξω να βρω.

Να μη γυρίσω σπίτι, είπε, αν δεν τη βρω.

Ρωτούσα πιτσιρίκος τη μαμά μου, καθώς αιωρούμουν στο κενό: 

«Πώς θα μπορέσω αυτήν που λες να βρω;» και φύλαξε προσεχτικά τις λέξεις μου σ’ έναν κατάμαυρο βυθό, δε θα μπορούσα να ξαναμιλήσω αν δεν τη βρω.

Να μη γυρίσω σπίτι, είπε, αν δεν τη βρω.

Χωρίς χάρτη και χωρίς κατεύθυνση, χωρίς οδηγίες χρήσης και χωρίς διεύθυνση, ξεκίνησα απ’ την οδό Ορίων, χτύπησα μια μια πόρτες ξενοδοχείων.

Μωρό μου, βγάλε με, σε παρακαλώ, απ’ αυτό το κρύο, μα τελικά της λέω: «Τι θα έλεγες για ένα τρίο;»

Αφού οι δικές μου λέξεις δεν έχουνε πια ήχο προσπαθώ μερικές να τις σώσω σ’ έναν πρόχειρο στίχο.

5. Το «Αγόρι-Λαμπατέρ», που είναι βασισμένο σε μια παλιά στήλη μου στην Lifo, όπου μεταξύ άλλων ιστοριών έγραφα για ένα αγόρι που είχε βίτσιο να κάνει το έπιπλο, και συγκεκριμένα το λαμπατέρ. Στο βιβλίο την έχω εξελίξει: εδώ το αγόρι λαμπατέρ βρίσκει μια γυναίκα εξίσου βιτσιόζα και την ερωτεύεται. Είναι μια εξτρίμ ερωτική ιστορία, γιατί περιγράφεται ένας πολύ ρομαντικός έρωτας μεταξύ δυο πολύ βιτσιόζων ανθρώπων, που κάνουν τα ραντεβού τους σε συναντήσεις φετιχιστών για ομαδικό σεξ. Τελικά όμως, τα βίτσια τους τούς σταματούν στον δρόμο προς την αγάπη. 

5 deyterolepta ap tin agapi small.jpg

* Το «Πέντε δευτερόλεπτα πριν την Αγάπη και δώδεκα ακόμη ερωτικές ιστορίες» (εκδόσεις sexelixis) θα το βρείτε στο www.sexelixis.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares