Έρωτας, τάχα...

Οι υποσχέσεις παραμονεύουν, οι αποστάσεις μικραίνουν, τα αουτσάιντερ ανυπομονούν, κι εσύ είσαι (ξανά) πρωταγωνίστρια.

Μελίνα Αδαμοπούλου

kalampoka_660x200-2

Δεν κάνεις λάθος. Φτάνει (απλά) να τολμήσεις και να μπεις στο παιχνίδι. Xωρίς όρους και περιορισμούς. ΕΚΕΙΝΟΣ, πάντως, είναι εδώ για σένα. Δεν έχει σημασία πώς ήρθε. Με μετρό, με μηχανή, με διθέσιο, με φορτηγό ή μ' ελικόπτερο. Ήρθε για σένα (μόνο). 

Κάθε λεπτό μετράει (υπέρ σου, θέλω να πιστεύω) κι ΕΚΕΙΝΟΣ γίνεται αυτό που εσύ θέλεις. Μεταλλάσσεται, μεταμορφώνεται από αγνό σε παράφορο, από ξαφνικό σε φλογερό, από μυστικό σε τρελό, από τυχαία συνάντηση σε μεγάλη επιστροφή, από ένοχο σε κλέφτη, από μεγάλες προσδοκίες σε χίλιες και μια νύχτες, από δήθεν σε ερήμην (παίζει κι αυτό), από πολυμορφικό σε interactive (ε, ναι κι αυτό παίζει), από διστακτικό σε τολμηρό, από εφήμερο σε αιώνιο (εδώ, παίζει και να κάνω κάποιο λάθος...). 

Εσύ, απλά, να τολμήσεις και να του παραδοθείς. Με τους δικούς σου όρους, εννοείται! Τις δικές σου διαθέσεις και θέσεις κι επιθυμίες. 

Μην ξαφνιάζεσαι. Και να θυμάσαι πως κάθε μήνας, κάθε έρωτας, κάθε άντρας, έχει το τίμημα του. Κι όποιος (όποια) ρισκάρει ξέρει, αλλά και κερδίζει.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares