Ημερολόγια Lockdown - Antonella: "Η θετική στάση είναι τρόπος ζωής για μένα"

Η εκρηκτική Antonella με ρίζες από τη Χιλή και την Κούβα μένει σπίτι και μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητά της

Άγγελος Γεραιουδάκης

«Έχω να ομολογήσω πως δε περίμενα αυτή η τόσο ξεχωριστή quarantine - Σαρακοστή να είναι τόσο καθαριστική από όλες τις απόψεις. Για μένα έχει αποδώσει απόλυτα ωφέλιμη και εξαγνιστική, παρόλο που δεν έχω αλλάξει σχεδόν τίποτα από την καθημερινότητα μου.

Απολαμβάνω την κάθε μέρα μου, προσπαθώντας να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Περνάω τις μέρες μου με ένα πρόγραμμα που λατρεύω και έχω αποφασίσει να το κρατήσω γενικότερα. Πρωινό ξύπνημα με τη πρώτη μου καλημέρα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και χαμογελώντας για όλα όσα έχω στη ζωή μου! Μου αρέσει να απολαμβάνω τον ήλιο, όταν έχει, με ένα τσάι. Ακολουθεί ένα ντους και ο καθιερωμένος μου διαλογισμός και οραματισμός. Το μαγείρεμα είναι επίσης αγαπημένη μου συνήθεια και φυσικά η απαραίτητη βόλτα της σκυλίτσας μου, Japan, με 1,5 ώρα περπάτημα.
 

 


Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάβασμα, ενημέρωση, social, Νetflix και πρόβα για τη θεατρική παράσταση μέσω Skype. Αφού, λοιπόν, γευματίσω και περάσει λίγη ώρα θα κάνω τη γυμναστική μου με πρόγραμμα yoga, pilates ή με χορό. Το βράδυ, θα συνομιλήσω με αγαπημένα πρόσωπα στο τηλέφωνο. Τέλος, αυτές τις μέρες, βρήκα την ευκαιρία, ν' αλλάξω τη διακόσμηση στο σπίτι μου και να αποδεσμευτώ από ρούχα και παπούτσια που δεν χρειαζόμουν πλέον. Η θετική στάση είναι τρόπος ζωής για μένα  και βλέπω ποσό με βοηθάει αυτή τη δύσκολη περίοδο».


Η Antonella με ρίζες από τη Χιλή και την Κούβα, μετά το πρώτο solo single της «Balkan» που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο ισπανόφωνο latin single της με τίτλο «Picante» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Rodry-Go, με τον οποίο η Antonella συνεργάστηκε και στην ισπανόφωνη έκδοση του «Balkan» το περασμένο καλοκαίρι.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares