Άννα Τάρμπα: "Ας συγκεντρωθούμε στον σκοπό μας με αγάπη, συνέπεια και σεβασμό"

"Χωρίς μεγάλη απομόνωση, καμία σοβαρή δουλειά δεν μπορεί να γίνει " -Pablo Picasso

Βασιλεία Μαξακούλη

Βίωνα την κάθε δική μου μέρα. Δίδασκα στη σχολή, εμπνεόμουν από τα χαμόγελα των παιδιών που ξεχείλιζαν αγάπη για τη μουσική, πάθος για όλα όσα ονειρεύονται κι ελπίζουν πως θα ακολουθήσουν. Ανυποψίαστη πως η πηγή των δικών μου ονείρων θα πάγωνε σε λίγο. Για λίγο... 

Σε μια σχολή με ενέργεια παραμυθιού, οι μέρες περνούν νιώθοντας λίγη παραπάνω μαγεία. Εκείνη η μέρα όμως έμοιαζε κάπως διαφορετική. Έτσι στα ξαφνικά μαθαίνουμε πως όλη η χώρα μπαίνει σε καραντίνα!Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και μόνο σαν ιδέα! Επίσης, δεν γνωρίζαμε πως και ως πότε θα κρατήσει όλο αυτό. Τις πρώτες μέρες με είχε πιάσει πανικός, ανασφάλεια και φόβος.
Μετά από λίγες μέρες όμως, είπα στον εαυτό μου: Άννα, σύνελθε! Βρες τρόπους να απασχολήσεις το μυαλό σου μέσα από την δημιουργία. Εκμεταλλεύσου αυτόν τον χρόνο  και κάνε ό,τι δεν μπορούσες/προλάβαινες να κάνεις την περίοδο που δούλευες ακατάπαυστα. Και αυτό έκανα!Πέρα από την διδασκαλία φωνητικής, δουλεύω και ως vocalist σε παραγωγές γνωστών καλλιτεχνών και διαφημίσεις. Λατρεύω την δουλειά μου, αλλά η πολύωρη εργασία, έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές, την έλλειψη χρόνου και ενέργειας για δικά μου projects. 
Την περίοδο της καραντίνας λοιπόν, βρήκα τον χρόνο, την έμπνευση, την επιθυμία να γράψω μουσική και η όλη διαδικασία με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Άκουσα πολύ μουσική, μελέτησα, παρακολούθησα άπειρα μουσικά ντοκιμαντέρ/masterclasses και το σημαντικότερο; Κοιμήθηκα! Ξεκουράστηκα!Χαχαχα! 

View this post on Instagram

A post shared by ᴀɴɴᴀ ᴛᴀʀʙᴀ (@annatarba)Μπορεί να υπήρχε το άγχος για το τι πρόκειται να συμβεί (και ακόμα υπάρχει), αλλά το πάλεψα πολυ στο να μην με ρίξει ψυχολογικά, κάνοντας δραστηριότητες που με γεμίζουν! 
Αυτή την περίοδο, παρόλο που δεν βρισκόμαστε σε lockdown, ο κορωνοιός έχει διαλύσει οικονομικά τους καλλιτέχνες, και όχι μόνο. Μπορούμε όμως να δουλέψουμε, να πειραματιστούμε και να προετοιμάσουμε έργα για το μέλλον!Πάντα υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε αδύναμοι και εκτός ελέγχου - αλλά αν συγκεντρωθούμε στον σκοπό μας με αγάπη,συνέπεια και σεβασμό, αν συμπεριφερθούμε με καλοσύνη και κατανόηση, δημιουργώντας είτε μόνοι μας είτε ομαδικά, τότε τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης μπορεί να είναι ακόμη και θετικά.

Σας αποχαιρετώ με ένα υπέροχο και συνάμα επίκαιρο γνωμικό:
"Χωρίς μεγάλη απομόνωση, καμία σοβαρή δουλειά δεν μπορεί να γίνει "
-Pablo Picasso, 1881-1973

Η Αννα Τάρμπα είναι vocalist και songwriter. Από το 2009 έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και έχει συμμετάσχει σε μουσικές μπάντες, projects καθώς και σε TV και radio commercials. 

Αυτή την περίοδο , ετοιμάζει μία δισκογραφική δουλειά και εργάζεται στο Studio Vocalis ως καθηγήτρια φωνητικής.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares