Σανδάλια απ' τον τόπο σου

Εκτός από  'σένα, τα φοράει και η Madonna και η Rihanna και η Sarah Jessica Parker. Και είναι τα υπέροχα  αρχαιοελληνικά σανδάλια που δημιουργούν η Χριστίνα Μαρτίνη και ο Νικόλας Μίνογλου. 


Είναι δερμάτινα, χειροποίητα, υψηλής ποιότητας και φτιάχνονται στα Οινόφυτα! Είναι τα Ancient Greek Sandals, ένα μοναδικό ελληνικό προϊόν, που τα δυο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στις σελίδες μόδας όλων των μεγάλων γυναικείων περιοδικών, αγαπήθηκαν από stars και top models, αυξάνουν τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό 50% κάθε χρόνο και έκαναν διάσημους τους δυο νεαρούς δημιουργούς τους, τη Χριστίνα Μαρτίνη και τον Νικόλα Μίνογλου, σ' όλο τον κόσμο.

"Η ιδέα για σανδάλια εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε στο μυαλό και των δυο μας εδώ και πολλά χρόνια", μας λέει η Χριστίνα. "Όταν μια κοινή μας φίλη μάς έφερε σε επαφή, το 2008, καταλάβαμε πως είχαμε και οι δυο μας, και ο Νίκος και εγώ, το ίδιο όνειρο και αποφασίσαμε να το υλοποιήσουμε συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας, το καλλιτεχνικό κομμάτι με το επιχειρηματικό. 

Πιστεύαμε από την αρχή, σ' αυτό που κάναμε και ήμασταν σίγουροι πως η ιδέα μας θα πετύχει. Ψάξαμε και βρήκαμε εξειδικευμένο παραγωγό στην Ελλάδα, αλλά και γραφείο πωλήσεων και showroom στο Λονδίνο, που θα ανέλαβε το δίκτυο πωλήσεων μας σ' όλο τον κόσμο".

Το 2011 τα Ancient Greek Sandals, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση. "Μας  πήρε τρία χρόνια όλη η προετοιμασία, όμως όταν παρουσιάσαμε την πρώτη μας συλλογή, η επιτυχία ήταν τεράστια, απρόσμενα μεγάλη". 

Κανείς από τους δυο δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

"Δεν είναι τίποτα εύκολο, αν δεν μοιράζεσαι τα πράγματα. Δεν μπορεί κανείς να τα βγάλει πέρα μόνος του, εκτός κι αν δουλεύει 24 ώρες την ημέρα. Στη δική μας περίπτωση, πέρα από την ιδέα και την καλή συγκυρία, αυτό που  λειτούργησε και λειτουργεί καταλυτικά είναι η ομάδα. Ο ένας ασχολείται με το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο άλλος  με το επιχειρηματικό και υπάρχει και το τρίτο κομμάτι των πωλήσεων, όπου νοιώθουμε τυχεροί που έχουμε βρει το σωστό μέσο ώστε να διαθέτουμε σωστά το προϊόν μας και την ιδέα μας στο εξωτερικό".

"Αν κάθε νέος άνθρωπος καθίσει και σκεφτεί ρεαλιστικά τι είναι αυτό που θέλει από τη ζωή του επαγγελματικά και αν εμπιστευθεί το ένστικτο του, τότε όλα θα λειτουργήσουν υπέρ του και το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα".

Η Ancient Greek Sandals, είναι κατά 99% εταιρεία εξαγωγών. 

Τα προϊόντα της διατίθενται σε πάνω από 40 χώρες, σ' όλο τον κόσμο και έχει 250 σημεία πώλησης.

Στο Λονδίνο θα τα βρεις στο Selfridges, στο Joseph, στο Matches. Στο Παρίσι στην Colette, στο Bon Marche, στο Μerci. Στο Μιλάνο στο Banner, στη Νεα Υόρκη στα Barneys και Βergdorg Goodman, στο Μόναχο στο Theresa. Θα τα βρεις ακομα στο Los Angeles, Miami, Dubai, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Καναδά.

Στην Ελλάδα θα τα ζητήσεις σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα καθώς και σε πολλά νησιά.

Από την Εριέττα Δανέζη

Πηγή: http://www.platform.gr/ 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares