Ψωμάκια με αβοκάντο, ντομάτα και μπαλσάμικο
Ένα εύκολο μεζεδάκι που μπορείς να απολαύσεις μόνη ή με τους φίλους σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Ρολάκια από παντεσπάνι με γέμιση μαρμελάδας
Περίσσεψε μαρμελάδα; Έτσι θα την αξιοποιήσεις!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Κοτόπουλο με πατάτες και κρέμα γάλακτος στο φούρνο
Ή πώς θα καλομάθεις τον ουρανίσκο σου με απλά υλικά!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Κολοκυθοανθοί και κολοκύθια γεμιστά
Ένα καλοκαιρινό και πεντανόστιμο πιάτο!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Τηγανίτες με τσένταρ και μπέικον
Ή πώς θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας
Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι
Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα λαχανικά
Ό,τι πιο δροσερό και νόστιμο για σήμερα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια, βασιλικό & τσιπς χαμόν σεράνο
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas