Skip to main content

Ψωμάκια με αβοκάντο, ντομάτα και μπαλσάμικο

Ένα εύκολο μεζεδάκι που μπορείς να απολαύσεις μόνη ή με τους φίλους σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ρολάκια από παντεσπάνι με γέμιση μαρμελάδας

Περίσσεψε μαρμελάδα; Έτσι θα την αξιοποιήσεις!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Κοτόπουλο με πατάτες και κρέμα γάλακτος στο φούρνο

Ή πώς θα καλομάθεις τον ουρανίσκο σου με απλά υλικά!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ταμπουλέ

...ή μαϊντανοσαλάτα! Εξαιρετικά εύκολη και αρωματική!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Κολοκυθοανθοί και κολοκύθια γεμιστά

Ένα καλοκαιρινό και πεντανόστιμο πιάτο! 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Τηγανίτες με τσένταρ και μπέικον

Ή πώς θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Cookies με ανάμεικτους καρπούς

Εύκολα και πεντανόστιμα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας

Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι

Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο. 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα λαχανικά

Ό,τι πιο δροσερό και νόστιμο για σήμερα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια, βασιλικό & τσιπς χαμόν σεράνο

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Εγγραφείτε στο newsletter μας: