Skip to main content

Τζιν και τόνικ με κράνμπερι και θυμάρι

Θα υποδεχτούμε την Κυριακή με ένα κοκτέιλ!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

H δική σου σοκολατόπιτα

Ακολούθησε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου για να τη φτιάξεις εκπληκτικά εύκολα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O (γαστρονομικός) γύρος της Ελλάδας σε ένα τριήμερο

Στο Athens Food Festival, που αρχίζει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συναντήσουμε μικρούς παραγωγούς από όλες τις γωνιές της χώρας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Κουκιά χλωρά γιαχνί

Πώς θα απολαύσεις αυτό τον... ταπεινό καρπό της εποχής;
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Τραγανός σολομός με τοματίνια, σχοινόπρασο και λεμόνι

Ο σολομός είναι ένα αγαπημένο ψάρι, με υψηλά Ω 3 λιπαρά, μαγειρεμένο με απλότητα και τοπικά ολόφρεσκα υλικά.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Γλυκά και πικάντικα νουντλς από αγγούρι

Είναι η νέα τάση στη μαγειρική!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μια απόλαυση χωρίς ενοχές!

Φρουτοσαλάτα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Συνδυάζεται τέλεια... με θέα θάλασσα!

Γαριδομακαρονάδα μεθυσμένη.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Βότκα με λεμόνι και λεβάντα

Ένας all-time-classic συνδυασμός, αλλά με μια αρωματική προσθήκη.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Χωριάτικη σαλάτα με αβοκάντο

Η κλασική συνταγή λίγο πειραγμένη!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μπουρεκάκια με κιμά και με σπανάκι

Ένας μεζές για μικρούς και μεγάλους!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Η τάρτα με τους θησαυρούς της άνοιξης!

Τάρτα ψητών λαχανικών.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εγγραφείτε στο newsletter μας: