Τα κολάζ της Τζούλι Λι μας ανοίγουν την όρεξη!
Είναι φτιαγμένα από εδώδιμες πρώτες ύλες.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Σήμερα θα εξιλεωθούμε με όσπρια για τις εορταστικές κραιπάλες (αλλά θα ενδώσουμε και σε μια μικρή αμαρτία)
Ρεβύθια με σύγλινο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Τσάι ή αλκοόλ; Αυτό το κοκτέιλ συνδυάζει και τα δύο!
Μηλίτης με ουίσκι και τσάι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Θέλεις να μαγειρέψεις κάτι γρήγορο αλλά πεντανόστιμο;
Τηγανιά χοιρινή με μπρόκολο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Στο επόμενο τραπέζι σου το επιδόρπιο θα είναι... σούπα
Γλυκιά σούπα από βατόμουρα με μπεζέδες.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πρωτότυπα καναπεδάκια επί της υποδοχής!
Συνδυάζουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Για να στρώσει το στομάχι και να ζεσταθείς γλυκά...
Σούπα με κολοκύθα και κάρι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Τα ζυμαρικά είναι σταθερή αξία για ένα γεύμα στο άψε-σβήσε!
Ταλιατέλες με πέστο αρακά και μοτσαρέλα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Ένα γλυκό για το πρώτο brunch του 2015!
Κέικ βανίλια με cranberries.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Ένα πιάτο ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Χοιρινό στήθος με πετιμέζι, δενδρολίβανο και θυμάρι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Είναι αφρώδες, αρωματικό και τέλειο για μεθυστικές γιορτινές νύχτες!
Παντς με τζίντζερ και κράνμπερι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού