Skip to main content

Ποια γλυκά θα κεράσουμε στη σημερινή γιορτή;

Ροξάκια.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Τσάι ή αλκοόλ; Αυτό το κοκτέιλ συνδυάζει και τα δύο!

Μηλίτης με ουίσκι και τσάι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Θέλεις να μαγειρέψεις κάτι γρήγορο αλλά πεντανόστιμο;

Τηγανιά χοιρινή με μπρόκολο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Στο επόμενο τραπέζι σου το επιδόρπιο θα είναι... σούπα

Γλυκιά σούπα από βατόμουρα με μπεζέδες.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πρωτότυπα καναπεδάκια επί της υποδοχής!

Συνδυάζουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Για να στρώσει το στομάχι και να ζεσταθείς γλυκά...

Σούπα με κολοκύθα και κάρι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Τα ζυμαρικά είναι σταθερή αξία για ένα γεύμα στο άψε-σβήσε!

Ταλιατέλες με πέστο αρακά και μοτσαρέλα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ένα γλυκό για το πρώτο brunch του 2015!

Κέικ βανίλια με cranberries.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ένα πιάτο ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Χοιρινό στήθος με πετιμέζι, δενδρολίβανο και θυμάρι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Είναι αφρώδες, αρωματικό και τέλειο για μεθυστικές γιορτινές νύχτες!

Παντς με τζίντζερ και κράνμπερι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Με... γλυκιά όψη αλλά αλμυρή γεύση: τι είναι;

Τυρόπιτα με φύλλο καταΐφι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ένα γλυκό που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι!

Η τούρτα της Χιονάτης με βατόμουρα και κρέμα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εγγραφείτε στο newsletter μας: