ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αχώριστη με τη σάλτσα!
Πώς θα νοστιμίσει η μακαρονάδα σου χωρίς να παραβράσει.
Γεωργία Κοντού
Για να δέσουν καλύτερα τα ζυμαρικά σου με τη σάλτσα, ένα λεπτό προτού γίνουν al dente βγάλε τα από το νερό και ρίξε τα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Άφησέ τα να ολοκληρώσουν το βράσιμό τους, ενώ τα ανακατεύεις καλά να πάει η σάλτσα παντού.
SELECTIONS
- Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη
- Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια
- Πώς θα τακτοποιήσεις 6 basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σύμφωνα με τη μέθοδο KonMari (βίντεο
- Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;