Skip to main content

SINGLES

Ενα tip αυτοπεποίθησης για να μην είσαι πιά single

Ειδικά αν είσαι για καιρό μόνη…


Νανά Χατζή

Aν τα έχεις δοκιμάσει όλα, αν έχεις για καιρό προσπαθήσει και η single κατάσταση συνεχίζεται, υπάρχει ένα σούπερ tip που μπορεί να σε ξεμπλοκάρει άμεσα. Εμείς θα στο αποκαλύψουμε κι εσύ αν θέλεις το ακολουθείς. Αυτό που θα ακούσεις, σε μένα τουλάχιστον λειτουργεί πάντα και καθόλου δεν ντρέπομαι να το μοιραστώ μαζί σου.

Βήμα 1: βγαίνεις ταυτόχρονα με τρεις, ή έστω με δύο άντρες που δείχνουν ότι σε θέλουν πολύ και σε διεκδικούν. Το ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει κανείς πολύ. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις σεξ. Θα τους χρησιμοποιήσεις για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Αν ο πρώτος δεν σε παίρνει τηλέφωνο την ώρα που πρέπει για να κανονίσετε που θα πάτε το Σάββατο, δεν θα είσαι πάνω από το τηλέφωνο να περιμένεις μήνυμά του. Κανονίζεις με τον επόμενο και έτσι έχεις την άνεση να μην δείξεις ότι σε ενδιαφέρει.

Βήμα 2: ξέρεις ότι αυτή την στιγμή παίζεις ένα παιχνίδι και δεν έχεις άγχος για το που θα πάει η κάθε σχέση. Έτσι δεν δείχνεις σε κανέναν ότι κάνεις “κρα” και καίγεσαι για σχέση. Eπίσης ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι ανάγκη να περνάς τέλεια, ή να είσαι σούπερ ερωτευμένη.

Βήμα 3: Σιγά σιγά όσο βγαίνεις μαζί τους, ανακαλύπτεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έχουν βοηθήσει χωρίς να το θέλουν, να αισθανθείς ότι είσαι ωραία, ότι έχεις πέραση, ότι είσαι ποθητή. Κυρίως όμως σε έχουν βοηθήσει να μην κάνεις λάθη τακτικής, όπως το να δείχνεις αγχωμένη για παρέα και σχέση.

Βήμα 4: μέσα σε λίγο καιρό καθώς θα έχεις αλλάξει νοοτροπία και θα έχεις λάμψη και αυτοπεποίθηση, θα σου χτυπήσει την πόρτα κάτι καινούργιο, ή μπορεί να αρχίσει να σε ενδιαφέρει και να σε γοητεύει, ένα από αυτά τα τρία πρόσωπα που πριν δεν ήθελες.

Θα μου πεις που θα βρω τρεις, ή έστω δύο “παίκτες” να με θέλουν πολύ. Ψάξε λίγο καλύτερα στις επαφές και στις ατζέντες σου, κάτι θα βρεις…

Photos: hossana, recreoviral

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department