Skip to main content

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Φτιάξε γευστικές μελιτζάνες με τις οδηγίες του Έκτορα Μποτρίνι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Ψωμί με γεύση Mediterranean από τον Έκτορα Μποτρίνι

Δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου αυτό το γευστικό ψωμί με τις οδηγίες του γνωστού σεφ.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Μια βραδιά στο Botrini’s

Τι φάγαμε, τι ήπιαμε, τι σκεφτήκαμε, και τι ανακαλύψαμε ένα βράδυ στο Χαλάνδρι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει τάρτα με ρόκα, σύγκλινο και φέτα

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει τάρτα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Ο Jean Louis Capsalas φτιάχνει τερίνα καπνιστού σολομού

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει ένα ιδιαίτερο πιάτο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Carpaccio κρέας από τον Έκτορα Μποτρίνι

Όλη η διαδικασία για να φτιάξεις μόνη σου αυτή τη λιχουδιά.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Ο Jean Louis Capsalas ετοιμάζει φιλέτο λαυράκι

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” προτείνει ένα ιδιαίτερο πιάτο για σήμερα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Ο Jean Louis Capsalas μας φτιάχνει γεμιστό καπνιστό σολομό

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” κάνει την γευστική πρόταση της ημέρας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Orecchiette με μπρόκολο από τον Έκτορα Μποτρίνι

Ο γνωστός σεφ, σου δείχνει τον τρόπο να φτιάξεις γευστικά παραδοσιακά ζυμαρικά.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Κοχύλια με μανιτάρια προσούτο και μπεσαμέλ από τον Έκτορα Μποτρίνι

Ο σεφ του Etrusco και του Botrini's, μοιράζεται μαζί σου μια συνταγή για γευστικά conhiglioni.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Λιγκουίνι al pesto από τον Έκτορα Μποτρίνι

Ο σεφ του Etrusco και του Botrini's, μοιράζεται τη συνταγή του και σε προ(σ)καλεί να την υλοποιήσεις στην κουζίνα σου.
Γράφτηκε Από Τον/Την Έκτορας Μποτρίνι

Κοτόπουλο με ελιές, πορτοκάλι και κουσκούς

Σήμερα σε ταξιδεύουμε σε μέρη εξωτικά και φέρνουμε το Μαρόκο... στο πιάτο σου!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Εγγραφείτε στο newsletter μας: