Skip to main content

Ψημένο ψωμί με αβοκάντο και τηγανιτό αβγό

Ένα πρωινό που θα καλομάθει τον ουρανίσκο σου και θα σε κρατήσει όλη την ημέρα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Παγωμένο τσάι με τζίντζερ, δυόσμο και μέλι

It's tea time!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει αλμυρή πανακότα με πέστο βασιλικού & στίκ με μαύρη ελιά

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Ταϊλανδέζικη ντοματοσαλάτα

Η έθνικ κουζίνα ταιριάζει και στην ντομάτα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Σπιτικός γαύρος μαρινάτος με ντοματίνια και σκόρδο

Ένας σπιτικός φρέσκος μαριναρισμένος γαύρος είναι ο καλύτερος μεζές για τα ούζα και τα τσίπουρα του καλοκαιριού και όχι μόνο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εύκολο σπιτικό παγωτό σοκολάτα

Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πανσέτα γλυκόξινη αλά κινέζικο

Ένα εξωτικό πιάτο που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πώς θα φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα

Με παγάκια από καρπούζι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μπριάμ καλοκαιρινό με δενδρολίβανο

Το κλασσικό πλέον καλοκαιρινό μαμαδίσιο φαγάκι, με νότες και μυρωδιές από το γευστικότατο δενδρολίβανο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει λιγκουίνι με θαλασσινά

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει Κατσικάκι μπούτι γεμιστό με μελιτζάνα & ταλαγάνι, με σάλτσα δυόσμο & αστερογλικάνισο

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Εγγραφείτε στο newsletter μας: