Ψημένο ψωμί με αβοκάντο και τηγανιτό αβγό
Ένα πρωινό που θα καλομάθει τον ουρανίσκο σου και θα σε κρατήσει όλη την ημέρα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει αλμυρή πανακότα με πέστο βασιλικού & στίκ με μαύρη ελιά
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Ταϊλανδέζικη ντοματοσαλάτα
Η έθνικ κουζίνα ταιριάζει και στην ντομάτα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Σπιτικός γαύρος μαρινάτος με ντοματίνια και σκόρδο
Ένας σπιτικός φρέσκος μαριναρισμένος γαύρος είναι ο καλύτερος μεζές για τα ούζα και τα τσίπουρα του καλοκαιριού και όχι μόνο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Εύκολο σπιτικό παγωτό σοκολάτα
Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πανσέτα γλυκόξινη αλά κινέζικο
Ένα εξωτικό πιάτο που μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Πώς θα φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα
Με παγάκια από καρπούζι.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Μπριάμ καλοκαιρινό με δενδρολίβανο
Το κλασσικό πλέον καλοκαιρινό μαμαδίσιο φαγάκι, με νότες και μυρωδιές από το γευστικότατο δενδρολίβανο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει λιγκουίνι με θαλασσινά
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει Κατσικάκι μπούτι γεμιστό με μελιτζάνα & ταλαγάνι, με σάλτσα δυόσμο & αστερογλικάνισο
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει καλαμαράκια σωτέ με χρωματιστές πιπεριές, με βινεγκρέτ και μπαλσάμικο σε τουίλ από μελάνι σουπιάς & φρέσκα λουλούδια.
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σού προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas