Αμαλία Τσιατούρα: Η δερματολόγος σού αποκαλύπτει...

...πώς θα αποκτήσεις καυτό κορμί χωρίς χειρουργείο! 

Αμαλία Τσιατούρα

Οι ραδιοσυχνότητες θα σας χαρίσουν σφιχτούς γλουτούς, επίπεδη κοιλιά και σφριγηλά μπράτσα, λίγο πριν τις διακοπές. Πολλοί από εσάς παραμελήσατε αρκετά τον εαυτό σας τους τελευταίους μήνες. Αφιερώσατε ελάχιστο έως καθόλου χρόνο στη γυμναστική και δεν προσέξατε τη διατροφή σας. Επιπλέον, ο χρόνος και ο νόμος της βαρύτητας δεν είναι υπέρ σας, με αποτέλεσμα η χαλάρωση και το περιττό λίπος να έχουν εγκατασταθεί στο σώμα σας. Τα καλά νέα είναι ότι η σύγχρονη τεχνολογία και ειδικότερα οι διπολικές ραδιοσυχνότητες, χαρίζουν στητούς γλουτούς, σφριγηλούς μηρούς, μπράτσα, γόνατα και επίπεδη κοιλιά. Και όλα αυτά κυριολεκτικά στο παρά πέντε, εντελώς ανώδυνα και χωρίς πόνο και σημάδια. 

Τι προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες: Σύσφιξη σώματος, σμίλευση και σύσφιξη πριν και μετά την λιποαναρρόφηση, μείωση του λίπους, βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας

Πώς γίνεται: Αρχικά εφαρμόζουμε στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που εκπέμπει ραδιοκύματα. Η ενέργειά τους διαχέεται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, μέχρι το λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό. Η θερμοκρασία που αυξάνεται εσωτερικά αφήνει ανέπαφο το δέρμα και προκαλεί ένα ελεγχόμενο σοκ στον οργανισμό. Ο τελευταίος δίνει εντολή στους ινοβλάστες να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο εσωτερικό τραύμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σύσφιξη σώματος και βελτίωση της υφής του δέρματος. Επιπλέον, παρατηρούνται μείωση της φλεβο-λεμφικής στάσης, βελτίωση της απομάκρυνσης των τοξινών, επιτάχυνση του μεταβολισμού του λίπους και τόνωση των ινοβλαστών.

Αποτελέσματα: Είναι άμεσα και θεαματικά. Παρενέργειες δεν υπάρχουν, παρά μόνο μια ερυθρότητα προσωρινά, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Η διαδικασία είναι ασφαλής, ανώδυνη και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος αλλά και για την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Διάρκεια: Η κάθε θεραπεία διαρκεί 20’ και το κόστος στην αγορά ξεκινά από € 50. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε έναν κύκλο 6-8 συνεδριών ανά 7-10 μέρες. 

Για μέγιστη διάσπαση του λίπους και σύσφιξη του δέρματος, ο ιδανικός συνδυασμός περιλαμβάνει θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF, Cavitation και λεμφικό μασάζ. Επίσης σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας προτείνουμε και μεσοθεραπεία με λιπολυτικά συστατικά, βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. 

* Η Αμαλία Τσιατούρα είναι η υπεύθυνη Δερματολόγος και επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, μια σύγχρονη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην καρδιά της Αθήνας. 

Διάβασε περισσότεραAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares