Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

Απρόοπτα λίγο πριν το ρεβεγιόν;

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα σου εξηγεί τι να κάνεις και σου στέλνει το δικό της ηχητικό μήνυμα. 



Αυτές τις μέρες των γιορτών συναντούμε πολύ κόσμο που είχαμε καιρό να δούμε, συμμετέχουμε σε εορταστικά τραπέζια και οικογενειακές συναθροίσεις. Είναι όμορφη αυτή η ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους που αγαπούμε. Ωστόσο, αυτές οι μέρες δεν διαφέρουν από τις άλλες όσον αφορά στο τι μπορεί να συμβεί στο δέρμα μας: Η ακμή ίσως φουντώσει μία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά, το δέρμα μπορεί να ερεθιστεί μετά την αποτρίχωση ή να αφυδατωθεί επειδή παραμελούμε τη φροντίδα του.

Αν εμφανίσετε σπυράκι ρωτήστε το δερματολόγο σας αν είναι καλύτερη μια κρέμα με κορτικοστεροειδή- για χρήση 1 μέρας- ή μια κρέμα με σαλικυλικό οξύ. Εκείνος γνωρίζει το δέρμα σας και ξέρει τι είδους ακμή έχετε. 

Αν το δέρμα σας ερεθιστεί μετά την αποτρίχωση με κερί ποντάρετε σε μια υποαλλεργική κρέμα (και την επόμενη φορά προτιμήστε την αποτρίχωση με λέιζερ στο ιατρείο).  

Τέλος, αν παρουσιάσετε απολέπιση εφαρμόστε μια καλή ενυδατική και ρωτήστε για τη μικροδερμοαπόξεση στο ιατρείο. 

Μπορείτε να με ακούσετε να σας εξηγώ τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια εδώ

 

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network