Πώς να φτιάξω χειροποίητες τσάντες

Την πιο κομψή πλεκτή τσάντα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου. Πώς να δημιουργήσεις την δική σου knit bag, για να κρατάς όλο τον χειμώνα!

Κέλλυ Νόβακ

kalampoka_660x200-2

Την πιο κομψή πλεκτή τσάντα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου. Πώς να δημιουργήσεις την δική σου knit bag, για να κρατάς όλο τον χειμώνα!

Γενικά, τα χέρια μου πιάνουν λίγο. Και η αλήθεια είναι ότι με το βελονάκι τα πάω καλά. Ναι, έχω "ντροπιαστικό" παρελθόν! Η γιαγιά μου από όταν ήμουν μικρή, μου μάθαινε να πλέκω! Μπορεί τότε να το θεωρούσα λίγο "χαζό" και uncool, αλλά τώρα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο!

Ξέρεις πόσα ωραία αξεσουάρ μπορείς να φτιάξεις πλέκοντας; Πολλά! Και το κατάλαβα, ενώ ξεφύλλιζα το βιβλίο της Κατερίνας Λιβανού, “Η τέχνης της χειροποίητης τσάντας” (εκδόσεις Μύρτος)!
 

bag_knit_01.jpg
 

"Έπεσα" λοιπόν, πάνω στην πιο κομψή τσάντα και είπα να επιχειρήσω να την φτιάξω. Θα το κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έχω λίγο χρόνο. Θα σου πω πώς πήγε.
 

bag_knit_00.jpg
 

Εν τω μεταξύ, διάβασε και εσύ το ενδιαφέρον αυτό βιβλίο, το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα σε εμπνεύσει ώστε να γίνεις πιο δημιουργική! Είναι ένας όμορφος τρόπος για να εκφράσεις την δημιουργικότητα και έμπνευσή σου και να εξερευνήσεις τις δυνατότητές σου!

Η τσάντα είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνιση κάθε γυναίκας εξάλλου. Η ποιότητα και η αισθητική της, βρίσκονται στην λεπτομέρεια, όπως επιλέγοντας το σωστό νήμα, τεχνοτροπία και φινίρισμα.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος οδηγός, με σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές που θα σε μυήσει στις τεχνικές της πλεκτής τσάντας, αλλά και αυτής με πλαστικό καμβά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.myrtobooks.gr.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares