Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μελιτζάνα; Πίκρα!

Tips για να σου μείνει μόνο η γλύκα της...


Γεωργία Κοντού

Αν οι μελιτζάνες είναι πολύ πικρές για τα γούστα σου, υπάρχει μια "κλασική" μέθοδος για να τις ξεπικρίσεις: Τις κόβεις, κανονικά, σε κομμάτια. Τις βάζεις σε ένα μπολ με αλατισμένο νερό και τις αφήνεις για μισή-μία ώρα. Στη συνέχεια τις ξεπλένεις και είναι έτοιμες για μαγείρεμα! 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σολομός Τοσκάνης – μια εύκολη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει

Απλή, γρήγορη και απίστευτα απολαυστική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η καλύτερη και πιο απολαυστική συνταγή για Bloody Mary

Δώσε χρώμα με ένα κοκτέιλ που σε χαλαρώνει κάθε στιγμή

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο