Skip to main content

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει γεμιστό στήθος γαλοπούλας ρολό με καραμελιζέ κρεμμύδι & σάλτσα ginger πορτοκάλι

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα σόγιας και μανταρινιού

Όταν ακούς τη λέξη «μοσχαρίσια μπριζόλα» σκέφτεσαι μια πλούσια σος barbecue να την περιχύνει; Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος σε αυτά τα γαστρονομικά κλισέ, με έν...
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει πατατοκροκέτες Super βομβίδια

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει μπανόφι 

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει μπρουσκέτες με αλλαντικά και ρόκα 

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Cupcakes σοκολάτας με αποξηραμένα κεράσια και γλάσσο βανίλιας

Όταν ένα αφράτο σοκολατένιο κέικ συναντά ένα βελούδινο και απαλό γλάσο κρέμας-τυριού, τα λόγια είναι περιττά και η απόλαυση δεδομένη.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Κοτόπουλο λεμονάτο με σπανάκι, ελιές και κάππαρη

Ένα υπέροχο μεσογειακό πιάτο που συνδυάζει το ξινό λεμόνι με το γλυκό σπανάκι, την πικάντικη κάππαρη και τις αλμυρές ελιές.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Ζεστή σοκολάτα με σαντιγί με θαλάσσινο αλάτι

Βελούδινη υφή, έντονο σοκολατένιο άρωμα και απαλή σαντιγί με θαλασσινό αλάτι συνθέτουν την πιο «αμαρτωλή» ζεστή σοκολάτα που θα πιείτε ποτέ!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Lanai

O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει ένα απολαυστικά γλυκό cocktail με διακριτικές ξινές νότες, που κρατάει το καλοκαίρι ζωντανό -ακόμα κι αν η θερμο...
Γράφτηκε Από Τον/Την Μάριος Ηλιόπουλος

Σάντουιτς με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και πεκάν

Κρεμμώδης υφή, γήινο άρωμα, αψιά και φρουτώδης γεύση: ναι, το κατσικίσιο τυρί και το αχλάδι φτιάχνουν το τέλειο σάντουιτς!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει καλιτσούνια με κολοκύθι και μυζήθρα

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Μοσχαρίσια μπριζόλα με σιρόπι σφενδάμου και λεμόνι

Μερικοί το προτιμούν... γλυκόξινο. Αυτή η συνταγή, ωστόσο, δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς, αλλά σε όσους λατρεύουν το κρέας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Εγγραφείτε στο newsletter μας: