Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι ακριβώς θα πει καρμική σχέση

Το jenga των έντονων συναισθημάτων μιας σχέσης που καλό είναι να μείνεις μακριά της



Μια καρμική σχέση είναι κάτι που κανείς δεν επιδιώκει, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει μια τέτοια σχέση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Αυτός ο τύπος σχέσης δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μάθημα ζωής που πρέπει να μάθεις με σκληρό τρόπο, επειδή οι σύντροφοι δεν είναι ίσοι σε αυτή την κοινή περιπέτεια.

Το ένα μέλος είναι πάντα ο ελεγκτικός και αυτός που χειραγωγεί, ενώ ο άλλος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να δεις αν είσαι σε τέτοιου είδους σχέση, οπότε εδώ είναι μερικά σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πού βρίσκεσαι.

Πώς να ξεχωρίσεις μια καρμική σχέση

 

Ο σύντροφός σου σε ελέγχει

Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας καρμικής σχέσης είναι όταν ο σύντροφός σου ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής σου.

Αν θέλει να μάθει πού βρίσκεσαι και με ποιον κάθε δευτερόλεπτο, τότε οι δυο σας μπορεί να έχετε προβλήματα. Οι σχέσεις αφορούν την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την υποστήριξη μεταξύ σας και αν δεν έχετε αυτό που χρειάζεστε, ίσως είναι καιρός να προχωρήσεις.

Ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις ασφυκτικά

Γνωρίζω πολλές γυναίκες που συγχωρούν αυτό το είδος συμπεριφοράς, αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσεις εάν θέλεις να είσαι σε μια υγιή σχέση.

Εάν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου σε πνίγει και εάν σου λέει συνέχεια τι μπορείς να κάνεις και τι όχι, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα πάρεις ποτέ αυτό που χρειάζεσαι από εκείνον.

Και οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να έχουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να τον ξοδεύουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, αλλά αν κάποιος σε κρατά πίσω από αυτό, δεν αξίζει να είναι μέρος της ζωής σου.

Ο σύντροφός σου σε αλλάζει ακόμα κι αν δεν το θέλεις

Μερικές φορές νιώθεις ότι το μόνο που κάνει ο φίλος σου είναι να σου δείχνει ποιο είναι το καλύτερο για σένα; Τον βλέπεις να αποφασίζει αντί για σένα και να σου λέει ότι το κάνει αυτό για το καλό σου;

Εάν οι απαντήσεις σου είναι θετικές, θα πρέπει να ανησυχείς γι 'αυτό, διότι πρόκειται για μια τοξική σχέση που μπορεί να σου κάνει περισσότερο κακό από ό,τι νομίζεις.

Ο σύντροφός σου συμπεριφέρεται άσχημα απέναντί ​​σου

Ένα από τα σημάδια μιας καρμικής σχέσης είναι η κακή συμπεριφορά του ενός συντρόφου απέναντι στον άλλο. Αποδέξου όλα τα άσχημα που σου συμβαίνουν ως μάθημα, αλλά μην μένεις ποτέ μαζί με κάποιον που σου βγάζει το χειρότερο κομμάτι του εαυτού σου.

Η σχέση σας είναι εθισμός

Θα χρησιμοποιήσει όλα τα κόλπα και τα παιχνίδια μυαλού για να κερδίσει αυτή την παρτίδα, και δεν θα αισθανθεί καμία τύψη γι' αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπων, και γνωρίζουν μόνο αυτόν τον τρόπο για να λειτουργούν. Έτσι, εάν αναγνωρίζεις σημάδια όπως αυτό, τρέξε μακριά όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Ο σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις σαν τρελαίνεσαι

Εάν ο σύντροφός σου σε κερδίζει σε κάθε αγώνα, είναι πιθανό να ξέρει πώς να σας κάνει να πιστεύεις πράγματα που δεν θέλεις να πιστέψεις. Εάν αισθάνεσαι άσχημα μετά από κάθε διαμάχη και νιώθεις σαν να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου, δεν έχεις κανέναν λόγο να είσαι μαζί του.

Ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε πείσει ότι είναι ο «ένας»

Αν αυτό πράγματι ίσχυε, δεν χρειάζεται κανένας να σε πείσει για αυτό. Θα το ένιωθες. Αλλά αν εκείνος προσπαθεί να σε πείσουν ότι είναι ο σωστός μετατρέποντας τη ζωή σου σε μια ζωντανή κόλαση, αυτό είναι πραγματικά λάθος.

Νιώθεις σαν να γνωρίζεις τον σύντροφό σου από πάντα

Εάν έχεις την αίσθηση ότι γνωρίζεις το σύντροφό σου από πάντα, είναι αποδεδειγμένο σημάδι καρμικής σχέσης. Αισθάνεσαι λες και μόλις βρήκες την αδελφή ψυχή σου, τη δίδυμη φλόγα και ότι ανήκετε μαζί. Όταν σε κοιτάζει, νιώθεις ότι ξέρεις αυτά τα μάτια από το παρελθόν και ότι είναι ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σου.

Αλλά αυτό είναι μόνο το μυαλό σου που παίζει μαζί σου, που σε πείθει ότι είναι ο σωστός για σένα, αλλά δυστυχώς, δεν είναι.

Οι ανάγκες του συντρόφου σου είναι πιο σημαντικές από τις δικές σου

Εάν ο σύντροφός σου ενεργεί σαν να είναι το πιο σημαντικό άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο και ότι εσύ δεν έχεις καμία αξία, είναι άλλη μια απόδειξη ότι είσαι σε μια καρμική σχέση.

Μια πραγματική σχέση είναι ένας συνδυασμός εκπλήρωσης των αναγκών και των δύο συντρόφων και μια προσπάθεια να είστε ίσοι.

Ζηλεύεις εύκολα

Ακόμα κι αν δεν είναι στη φύση σου να ζηλεύεις, σε μια καρμική σχέση θα μεταμορφωθείς σε κάποια που δεν πίστευες ποτέ ότι θα γίνεις.

Αυτό θα συμβεί επειδή ο σύντροφός σου θα κάνει πράγματα που θα καταστρέψουν την αυτοεκτίμησή σου και θα σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλείς για την αξία σου.

Θα έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι θα σε αφήσει για κάποια καλύτερη και ότι δεν ικανοποιείς όλες τις ανάγκες του.

 

Ένα άτομο σαν αυτό είναι απλά κάποιος που στάλθηκε για να σου διδάξει ένα μάθημα και να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς πνευματικά. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιος με τον οποίο μπορείτε να περάσετε τη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;