Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ταιριάζεις ή δεν ταιριάζεις; Όλα όσα θες να ξέρεις για τον άντρα Ζυγό

Ένας ρομαντικός μπον βιβέρ που είναι ερωτευμένος με τον έρωτα…Αν βγαίνεις ραντεβού, ή απλώς σου αρέσει κι ενδιαφέρεσαι για έναν άντρα Ζυγό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε σε ένα από τα πιο δελεαστικά ζώδια. Αυτά τα πολύπλοκα όντα είναι κομψά, ερωτικά και γοητευτικά ως σύντροφοι - στην πραγματικότητα, είναι τόσο γοητευτικά που μερικές φορές είναι δύσκολο να πούμε τι πραγματικά σκέφτονται. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι! Καθώς οι Ζυγοί είναι διάσημοι για την αναποφασιστικότητά τους.

Αν λοιπόν ο τύπος που σε ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου, θα έχεις να περιμένεις αρκετές απολαύσεις. Οι Ζυγοί κάνουν τη ζωή να φαίνεται ξεχωριστή, αλλά όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε ζώδιο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να θέλεις να προσέξεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Γενέθλια: 23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Στοιχείο: Αέρας

Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη

Εκπροσωπείται από: Η ζυγαριά

Λέξεις -κλειδιά: Ρομαντικός, γοητευτικός, διανοούμενος, φλερτώδης, ευγενικός, αναποφάσιστος, διπλωματικός, κοινωνικός, καλλιτεχνικός, δημιουργικός, κουτσομπολίστας, έξυπνος.

Διάσημοι άντρες Ζυγοί: Donald Glover, Zac Efron, Ryan Reynolds, Will Smith, John Mayer, Snoop Dogg, Hugh Jackman, John Krasinski, Matt Damon, Nick Cannon, Bruce Springsteen, Bruno Mars, Usher, Lil Wayne, Tyler Posey

Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

Ο Λέοντες είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για τον Ζυγό! Η καλλιτεχνική φύση του Λέοντα είναι συναρπαστική για τους Ζυγούς και αμφότεροι λατρεύουν να είναι θορυβώδεις όταν πρόκειται για ρομαντισμό. Για παρόμοιους λόγους, ο Κριός ταιριάζει πολύ και στον Ζυγό. Σίγουρα, είναι τεχνικά αντίθετα ζώδια, αλλά ο Κριός είναι μοναδικός, αισιόδοξος και βασικό ζώδιο όπως ο Ζυγός, οπότε οι δυο τους δεν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον.

Ο Ζυγός δονείται επίσης καλά με τα ζώδια του Δίδυμου και του Υδροχόου. Όλοι είναι γρήγοροι, παιχνιδιάρικοι, περίεργοι και απλά αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον. Και όπως ο Ζυγός, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε αυτά τα ζώδια μοιράζονται μια αγάπη για την ευχαρίστηση και την ομορφιά - είναι ίσως το πιο κομψό ζευγάρι γύρω (και έχουν επίσης απίστευτη σεξουαλική ζωή).

andra-zigos-a

Με ποια ζώδια δεν ταιριάζει καθόλου

Ένας Ζυγός μπορεί να δυσκολευτεί λίγο να τα βγάλει πέρα ​​με έναν Αιγόκερω - καθώς είναι τόσο σοβαροί, ενώ οι Ζυγοί θέλουν να διασκεδάσουν! Οι Αιγόκεροι αγαπούν επίσης να προγραμματίζουν εκ των προτέρων -όπως η δημιουργία ενός λεπτομερούς 15ετούς προγράμματος- ενώ οι Ζυγοί τείνουν να είναι λίγο πιο αυθόρμητοι, οπότε θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία (κάτι που χρειάζεστε με τον Ζυγό, ούτως ή άλλως).

Επίσης, ο συναισθηματικός Καρκίνος μπορεί να θεωρήσει ότι ο Ζυγός είναι τόσο ευχάριστος στους ανθρώπους που δεν είναι αυθεντικός, ενώ ο Ζυγός μπορεί να πιστεύει ότι ο Καρκίνος πρέπει να χαλαρώσει λίγο-έτσι ο Ζυγός πρέπει να προσπαθήσει να είναι ο πιο αυθεντικός εαυτός του με τον Καρκίνο και ο Καρκίνος πρέπει να προσπαθήσει να είναι λιγότερο επικριτικός για το πώς ο Ζυγός μπορεί να ενεργεί με διαφορετικούς τρόπους με διαφορετικές ομάδες φίλων - είναι απλώς φυσικά διπλωμάτες και ξέρουν πώς να ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε περιβάλλον!

Η αστρολογική ασυμβατότητα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια σχέση όμως-ίσως πρέπει να καταβάλετε λίγο περισσότερη προσπάθεια για να καταλάβετε πραγματικά ο ένας τον άλλον και να βρείτε έναν συμβιβασμό για να καλύψετε τις ανάγκες του άλλου. Αν είστε Αιγόκερως ή Καρκίνος, μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με έναν Ζυγό - ειδικά εάν τα ζώδια της Σελήνης σας ή άλλα μέρη του γενέθλιου χάρτη σας είναι συμβατά. Και άλλωστε, η «αστρολογική ένταση» μπορεί επίσης να οδηγήσει σε «σεξουαλική ένταση», οπότε πρέπει να ειπωθεί κάτι για «ασυμβίβαστο»!

Πώς είναι στο κρεβάτι

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της ευχαρίστησης. Μετάφραση: Είναι εξαιρετικά ρομαντικοί και απίστευτοι στο κρεβάτι. Λαμβάνουν επίσης τα προκαταρκτικά εξίσου σοβαρά με το ίδιο το σεξ - λατρεύουν να περιποιούνται τους συντρόφους τους. Οι Ζυγοί είναι επίσης πολύ «οπτικοί» άνθρωποι, οπότε το εκτιμούν όταν τα ντύνεστε σέξι ή τους διεγείρετε με την εμφάνιση ή ακόμα και σέξι φωτό. Τολμάει, ακούει και δεν έχει πρόβλημα στο να πειραματιστεί. Επίσης, μπορεί να μη σας ζητήσει εκείνος κάτι, αλλά αν του ζητήσετε εσείς κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μη δοκιμάσει να σας το προσφέρει.

andras-zigos-c

Όλα όσα θες να ξέρεις για την προσωπικότητά του

Ο Ζυγός είναι έμπειρος επικοινωνιακά, γνωρίζοντας πάντα το τέλειο πράγμα που πρέπει να πει σε κάθε κατάσταση κι αποδεικνύεται διπλωματικός, τακτικός και χαρισματικός. Θα σε κάνει να γελάσεις και θα γίνει φίλος με τους αγαπημένους σου. Και είναι σίγουρα ο τύπος που θέλετε να πάρετε σπίτι για να γνωρίσετε στα μέλη της οικογένειάς σας και θα είστε σίγουροι ότι θα τον αγαπήσουν.

Ο Ζυγός είναι ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνούνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ευχαρίστησης και των σχέσεων. Ο Ζυγός, ως ζώδιο του αέρα, είναι γεμάτος μέχρι χείλους με ρομαντικές σκέψεις και λατρεύει να τις μοιράζεται. Έχει απαλή, φιλική και μη απειλητική ατμόσφαιρα της Αφροδίτης, με υπέροχο γούστο στη μόδα και την τέχνη. Συνήθως κινείται με χαριτωμένο τρόπο, αλλά όταν κλείσει τα φώτα αποσύρεται ξαφνικά! Αν αιφνιδιαστεί ή εκπλαγεί, η συμπεριφορά του γίνεται αμέσως αδέξια και νευρική! Ειλικρινά, όμως, είναι κάπως χαριτωμένο.

Είναι γνωστό ότι οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι, ζυγίζοντας κάθε επιλογή πολύ προσεκτικά για να βρουν την καλύτερη προτού αναλάβουν μια δέσμευση. Αυτό μπορεί να είναι ταλαιπωρία μερικές φορές, αλλά πηγάζει από την ανοιχτόμυαλη διάθεση και την προθυμία του να βρει μια λύση. Είναι ο καλύτερος τύπος για να βρει μια ασημένια επένδυση σε κάθε σύννεφο, ανεξάρτητα από το πόσο σκοτεινό ή θυελλώδες φαίνεται να είναι. Η φυσική του αισιοδοξία είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι τόσο καλός συνεργάτης-έχει πάντα την τέλεια συμβουλή να δώσει, παγοθραυστικό για να ξεκινήσει μια συζήτηση ή πνευματώδη μονόλογο για να κάνει όλο το δωμάτιο να γελάσει.

9typ2

Όντας το ζώδιο των σχέσεων, ο Ζυγός είναι πολύ κοινωνικός και έχει πολλούς φίλους, αλλά ό,τι κάνετε είναι ως σύμπραξη. Είναι τόσο επικεντρωμένος στις σχέσεις που μπορεί να αισθάνεται σαν να είστε ενωμένοι μερικές φορές, αλλά μετατρέπει επίσης κάθε έξοδο σε μια συναρπαστική και ρομαντική εμπειρία με τη γοητεία και το χιούμορ του. Σας αντιμετωπίζει πραγματικά ως ισάξια (αν όχι κάποιον καλύτερη από αυτόν) και είναι εξαιρετικά φιλόξενος, ειδικά όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα. Όχι μόνο βάζει τις ανάγκες σας πριν από τις ανάγκες του, αλλά είναι επίσης ανοιχτός σε τσακίσματα και νέες θέσεις. Η ποικιλία είναι το αρωματικό της ζωής για εκείνον και θα δοκιμάσει τα πάντα μια φορά.

Η διασκεδαστική, ευέλικτη φύση του μπορεί να γίνει ενοχλητική, ωστόσο, όταν αισθάνεστε ότι είναι πραγματικά ασυνεπής. Οι Ζυγοί μπορούν να εμφανιστούν ρηχοί και χωρίς διάθεση για δέσμευση στα πρώτα στάδια του ραντεβού - μπορεί να είναι ο Ρωμαίος σας στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να σας ξαφνιάσει εν ριπή οφθαλμού. Και τότε ακριβώς όταν νομίζετε ότι είναι μακριά σας, επιστρέφει, γοητεύει όπως ποτέ και ενεργεί σαν να μην πήγε πουθενά. Είναι ανοιχτόμυαλος και ανοιχτόκαρδος, κάτι που μπορεί να είναι καλό αν βγαίνεις μαζί του, αλλά όταν είναι πολύ απασχολημένος με τη συζήτηση αν σου αρέσει πραγματικά ή όχι, μπορεί να σε βάλει σε πολλά συναισθηματικά διλήμματα.

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ως το πιο διπρόσωπο ζώδιο, αλλά ο Ζυγός είναι κάτι παραπάνω από ικανός να κλέψει αυτόν τον τίτλο! Αλλάζει τον τόνο και τους τρόπους του για να αρέσει σε όλους γύρω του. Η ικανότητά του ως κύριος λέκτορας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα αλλά και πιθανώς το χειρότερο χαρακτηριστικό του, καθώς τα λόγια του στάζουν με μέλι όταν είναι με ένα πλήθος, αλλά η ασημένια γλώσσα του μπορεί να γίνει πικρόχολη αν οι δυο σας μαλώσετε. Θα ισορροπήσει τελικά και θα επιστρέψει στο να είναι γλυκός, αλλά μπορεί να μην το κάνει τόσο εύκολα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι ξεχωριστές διακοπές είναι το καλύτερο δώρο…

…που μπορείτε να κάνετε στη μακροχρόνια σχέση σας αυτό το καλοκαίρι

ΣΧΕΣΕΙΣ

Break up stories – μήπως η σχέση σου οδεύει προς το τέλος

Δες αν σου θυμίζουν κάτι τα παρακάτω σενάρια χωρισμού

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μαθήματα σχέσεων από το "Conversations with Friends" της Sally Rooney

To μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνεϊ, «Συνομιλίες με φίλους», μας μυεί στον περίπλοκο κόσμο των σχέσεων

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/7

Ρισκάρετε για να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν

CELEBS

Στεναχώριες για τον Μπραντ Πιτ: Δεν έχει επαφή με τα ενήλικα παιδιά του

Στο πλευρό του ηθοποιού η σύντροφός του, Ινές ντε Ραμόν

CELEBS

Άννα Βίσση: Με τα εγγόνια της για πρώτη φορά στην Κύπρο

H τραγουδίστρια ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία