Skip to main content

CELEBS

«Αλλάζουν τα πάντα όταν αποδέχεσαι τον εαυτό σου και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις» Kaia Gerber

Πολλά περισσότερα από κόρη της Cindy Crawford, στα 22 της έχει να επιδείξει ήδη μια λαμπρή πορεία



Το μήλο κάτω από τη μηλιά ή κατά μάνα κατά κόρη, και κάπου εδώ σπάνε τα κλισέ καθώς μπορεί να μοιάζει και να ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της αλλά ξεχωρίζει με τον δικό της τρόπο και χαράζει τη δική της ξεχωριστή πορεία. Η Kaia Jordan Gerber γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός. Είναι κόρη του μοντέλου Cindy Crawford και του επιχειρηματία Rande Gerber. Αφού πρωταγωνίστησε σε μια σειρά διαφημιστικών καμπανιών για μάρκες μόδας από το ντεμπούτο τους στην Εβδομάδα Μόδας το 2017, η Gerber κέρδισε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς στα British Fashion Awards. Η Gerber και η μητέρα της έχουν συνεργαστεί σε καμπάνιες για την μάρκα ρολογιών Omega καθώς και σε τρία εξώφυλλα της Vogue.

Η Kaia Jordan Gerber γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Είναι ένα από τα δύο παιδιά από διάσημο ζευγάρι, κι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Presley Gerber. Ο πατέρας της είναι Εβραίος ενώ η μητέρα της, η οποία είναι Γερμανικής, Αγγλικής, Γαλλικής και Δανικής καταγωγής, είναι Χριστιανή.  Όταν ήταν 10 ετών, η Gerber πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση ως μοντέλο με τη νεότερη σειρά του Versace, Young Versace. Η Gerber παρακολούθησε ακόμα μαθήματα στο Λύκειο Malibu.

kayaee

Η Gerber έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική στα 15 της Sister Cities (2016) ως η νεαρή εκδοχή του χαρακτήρα της Καρολίνας. Η Gerber έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη συλλογή Calvin Klein του Raf Simons σε ηλικία 16 ετών το 2017 και στη συνέχεια περπάτησε για οίκους μόδας όπως Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, MaxMara, Givenchy, BottegaVeneta , Stella McCartney, Isabel Marrant, Alberta Ferretti, Loewe, Chloe, Sacai, Michael Kors, Moncler, JW. Anderson, Longchamp, Tom Ford, Salvatore Ferragamo, Ports1961, Lanvin, Anna Sui, Moschino, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino και Versace, μαζί με τη μητέρα της, κατά τη διάρκεια της εαρινής εβδομάδας μόδας 2018.

Έχει κάνει editorials και έχει βρεθεί στο εξώφυλλο περιοδικών μόδας, συμπεριλαμβανομένων των The Love Magazine, i-D, Teen Vogue και Pop Magazine κ.λπ. καθώς και διαφορετικά εξώφυλλα και διεθνείς εκδόσεις της Vogue, συμπεριλαμβανομένων των Vogue Paris, Vogue Japan, Vogue Italia, Vogue British, Vogue India, Vogue China, Vogue Magazine και The Book edition για τη Vogue Netherlands με τη μητέρα της το χειμώνα 2016.

Εμφανίστηκε στην καμπάνια των γυαλιών Miu Miu το 2016 και στην καμπάνια Omega το 2017 με τη μητέρα της, φωτογραφημένη από τον Peter Lindbergh. Την Άνοιξη του 2018, εμφανίστηκε σε καμπάνιες για το Versace, Calvin Klein, και το Saint Laurent φθινόπωρο / χειμώνας. Το 2018, η ίδια και η Sofia Mechetner ηγήθηκαν της εκστρατείας για το άρωμα του Marc Jacobs Daisy. Την ίδια χρονιά, ήταν το αστέρι της καμπάνιας Chanel ανοιξιάτικων τσαντών που φωτογραφήθηκε από τους Karl Lagerfeld [26] [27] και Valentino ταυτόχρονα.

Επίσης, το 2018, η Gerber συνεργάστηκε με τον Karl Lagerfeld για να δημιουργήσει τη συλλογή KarlxKaia, την πρώτη της συλλογή. Το 2019, η Gerber πρωταγωνίστησε στις καμπάνιες του Jimmy Choo άνοιξη / καλοκαίρι και φθινόπωρο / χειμώνας, την ανοιξιάτικη καμπάνια Stella McCartney και την ανοιξιάτικη καμπάνια Fendi. Έκανε επίσης το ντεμπούτο της ως νέο πρόσωπο διαφημιστικών καμπανιών και πρεσβευτής μάρκας για την ομορφιά του YSL. Το 2020, πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη διαφημιστική καμπάνια Twist bag της Louis Vuitton, φωτογραφημένη από τον Craig McDean.

Στις 14 Αυγούστου 2020, η Daily Front Row ανέφερε την Gerber ως στέλεχος από μια ομάδα επενδυτών υψηλού προφίλ που αγόρασαν το περιοδικό W, ένα περιοδικό μόδας. Η Gerber θα πρωταγωνιστήσει στην προσεχή δέκατη σεζόν της ανθολογίας τρόμου FX American Horror Story, καθώς και στο spinoff, American Horror Stories. Το 2021, η Gerber εμφανίστηκε στο πρώτο της εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, με το τεύχος Ιουνίου / Ιουλίου.

kayac

Με αφορμή τα γενέθλιά της, θυμόμαστε μερικές από τις χαρακτηριστικές της φράσεις:

 

«Οι γονείς μου με έμαθαν να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να ακολουθώ το ένστικτό μου».

 

«Εκτός αν είναι υπεράνθρωποι, κανείς δεν θα φαίνεται τέλειος όλη την ώρα».

 

«Η μαμά μου και εγώ έχουμε τους ίδιους τρόπους - τον τρόπο που μιλάμε και τις χειρονομίες που κάνουμε».

 

«Το μόντελινγκ είναι πραγματικά αυτό που κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Είναι διασκεδαστικό για μένα, οπότε δεν αισθάνομαι σαν δουλειά. Επιλέγω να το κάνω».

 

«Το πρώτο άρωμα που θυμάμαι να έχω είναι το Daisy».

 

«Λατρεύω την εμφάνιση των γεμάτων φρυδιών που δεν είναι τέλεια φτιαγμένα - φρύδια στο πρόσωπο: αυτός είναι ο στόχος».

 kayab

«Αλλάζει τα πάντα όταν αποδέχεσαι αυτό που είσαι και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις».

 

«Η μαμά μου μιλάει πολύ για το “less is more”. Μου έδειξε πώς να χρησιμοποιήσω το μακιγιάζ για να ενισχύσω την ομορφιά μου αλλά όχι για να αλλάξω το πρόσωπό μου, κάτι που πιστεύω ότι είναι σημαντικό».

 

«Με μαθαίνει να είμαι ευγενική, ακριβής ... και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Και όταν το σκέφτομαι, δεν είναι αυτά τα πράγματα που κάθε μητέρα πρέπει να διδάξει στην κόρη της;»

 kayaf

«Δεν έχω μέρες που μπορώ πραγματικά να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα!»

 

«Δεν κοιμάμαι καλά όταν ταξιδεύω, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει περισσότερο από το να ξαπλώσω στο δικό μου κρεβάτι».

 kayad

«Εμπνέομαι από ανθρώπους που αγκαλιάζουν τη θηλυκή τους δύναμη και απλώς είναι αυτό που πραγματικά είναι και δεν φοβούνται να εκφραστούν».

 

«Προσπαθώ να κρατώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ κοντά στην προσωπικότητά μου. Τότε οι άνθρωποι μπορούν να δουν ακριβώς ποια είμαι και τι μου αρέσει να λέω και το μήνυμα που θέλω να δώσω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του