Skip to main content

FASHION RADAR

Ζιβάγκο: 5 stylish τρόποι να φορέσεις την πιο κομψή πλεκτή fashion εκδοχή του χειμώνα.

Όσα κι αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά! 



Το ζιβάγκο ήταν πάντα της μόδας. Από ένα βασικό κοινό πουλόβερ της δεκαετίας του 1950 μέχρι το χαρακτηριστικό look του Steve Jobs, τώρα έχει αναβιώσει στη λίστα των αγαπημένων μας πλεκτών. Το βασικό στοιχείο χαμαιλέοντας που το ξεχωρίζει προσφέρεται για κάθε περίσταση, από χαλαρές βόλτες το σαββατοκύριακο μέχρι επίσημα δείπνα. Ανανέωσε τον τρόπο που το φοράς ρίχνοντας μια ματιά παρακάτω! 

The Cropped Sweater

Ακολούθησε μια μινιμαλιστική γυναικεία προσέγγιση στο ντύσιμο ιδανικό για χαλαρά brunch και συναντήσεις με φίλους!  Συνδύασε μερικά αγαπημένα βασικά στοιχεία όπως ένα ψηλόμεσο τζιν και cropped πλεκτά, με αξεσουάρ κατάλληλα για πιο καθημερινές εμφανίσεις. Γυαλιά ηλίου, μεγάλες shopping bags και πολυμορφικά πανωφόρια. 

The Florescent One

Δες τη θετική πλευρά της ζωής ξεκινώντας από το ντύσιμό σου! Επέτρεψε στον εαυτό σου μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και ένα outfit βγαλμένο από τα πιο όμορφα στοιχεία της Άνοιξης. Συνδύασε ένα ζιβάγκο σε τολμηρά χρώματα και floral σχέδια με μια αυθάδη, τολμηρή μίνι φούστα και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Στο κάτω κάτω η μόδα είναι παιχνίδι! Let’s play! 

The Layering Knit

Για μια εμφάνιση που ζητούμενό της είναι η άνεση αλλά και η κομψότητα, επέλεξε ένα αυστηρό γιλέκο με μακριά γραμμή πάνω από ένα λεπτό βαμβακερό ζιβάγκο και σκούρο τζιν. Ετοίμασε τα απαραίτητα για το ταξίδι σου, πέρνα μια σημαντική τσάντα It στον ώμο έφυγες. Ντύσου, ταξίδεψε, ζήσε σαν απόλυτη fashionista. 

The Sweater Dress

Δημιούργησε ακαταμάχητες εμφανίσεις με ζιβάγκο ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα! Πως; Με ένα flirty πουλόβερ φόρεμα και παιχνιδιάρικα πέδιλα που δένουν με φιόγκο. Ολοκλήρωσε το look με ένα γιλέκο σε μια απροσδόκητη χρωματική παλέτα για να εξασφαλίσεις ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου. 

The basic

Μια μπλούζα με ψηλό λαιμό και ένα διαχρονικό ασπρόμαυρο παντελόνι είναι ένα ασυναγώνιστο ζευγάρι. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή loafers για μια πιο office εκδοχή και μην κοιτάξεις καν πίσω σου. Κάτι τέτοιοι συνδυασμοί δεν χάνουν ποτέ!  

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του