Skip to main content

Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας

Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι

Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο. 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα λαχανικά

Ό,τι πιο δροσερό και νόστιμο για σήμερα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια, βασιλικό & τσιπς χαμόν σεράνο

Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas

Το μυστικό για να μη χρειαστεί να γυρίσεις την ομελέτα στο τηγάνι

...είναι να τη φτιάξεις λεπτή. Διάβασε πώς.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ψητές γαρίδες με κόλιανδρο και σκόρδο

Τα μυρωδικά τούς πηγαίνουν πολύ!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Κομμάτες σοκολάτας με μπαχάρι, αλάτι και εσπρέσσο

Διάβασε πώς θα φτιάξεις μόνη αυτή την ακαταμάχητη λιχουδιά!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα coleslow

Πώς θα πείσεις μικρούς και μεγάλους να φάνε ψάρι;
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Γρανίτες με ροδόνερο και βότκα λεμόνι

Η πιο καλοκαιρινή τάση!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μια πίτα με τα ψέματα

Μπορεί να μη χορταίνουμε με ψέματα, όμως αυτή η πίτα θα μας γεμίσει απολαυστικά το στομάχι!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Αυτή την εβδομάδα, ο Διονύσης Αλέρτας μάς φτιάχνει τάρτα φράουλα

Ο Chef Pâtissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering αλλά και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Διονύσης Αλέρτας

Εγγραφείτε στο newsletter μας: