Πώς θα φτιάξεις σπιτικό πελτέ ντομάτας
Προνόησε για τις συνταγές του χειμώνα που θέλουν κόκκινη σάλτσα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει σολομό σχάρας μαρινέ με οξύμελι-βασιλικό & πουρέ πατάτας
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Μια παραδοσιακή ομελέτα που συνδυάζει αυγό και κολοκύθι
Σφουγγάτο - Ομελέτα από τη Λέσβο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα λαχανικά
Ό,τι πιο δροσερό και νόστιμο για σήμερα!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
O Jean Louis Capsalas μάς φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια, βασιλικό & τσιπς χαμόν σεράνο
Ο executive chef του “Δειπνοσοφιστήριον Catering” σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Jean Louis Capsalas
Το μυστικό για να μη χρειαστεί να γυρίσεις την ομελέτα στο τηγάνι
...είναι να τη φτιάξεις λεπτή. Διάβασε πώς.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Ψητές γαρίδες με κόλιανδρο και σκόρδο
Τα μυρωδικά τούς πηγαίνουν πολύ!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Κομμάτες σοκολάτας με μπαχάρι, αλάτι και εσπρέσσο
Διάβασε πώς θα φτιάξεις μόνη αυτή την ακαταμάχητη λιχουδιά!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα coleslow
Πώς θα πείσεις μικρούς και μεγάλους να φάνε ψάρι;
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Μια πίτα με τα ψέματα
Μπορεί να μη χορταίνουμε με ψέματα, όμως αυτή η πίτα θα μας γεμίσει απολαυστικά το στομάχι!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού
Αυτή την εβδομάδα, ο Διονύσης Αλέρτας μάς φτιάχνει τάρτα φράουλα
Ο Chef Pâtissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering αλλά και ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά σου προτείνει...
Γράφτηκε Από Τον/Την Διονύσης Αλέρτας