Skip to main content

STREET STYLE

Τι παπούτσια να φορέσεις σε έναν γάμο για να είσαι κομψή

Στιλιστικές συμβουλές



Μπορείς να χωρίσεις μια γυναίκα από τη μόδα; Η απάντηση είναι μάλλον «όχι». Όλες μας θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και κομψές καθημερινά, είτε πηγαίνουμε στη δουλειά, είτε στο γυμναστήριο, είτε έχουμε κανονίσει μια βόλτα, ένα δείπνο ή είμαστε προσκεκλημένες σε επίσημη εκδήλωση.  Έτσι λοιπόν, η σχέση μας με τη μόδα είναι στενή και φροντίζουμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις κάθε σεζόν, αλλά και να ανακαλύπτουμε κόλπα και συμβουλές που μπορούν να απογειώσουν τα looks μας.

Σήμερα, αποφασίσαμε να σου δώσουμε χρήσιμες απαντήσεις, σε δύο από τις ερωτήσεις που ακούσαμε αυτό το διάστημα αρκετά συχνά και σίγουρα θα γίνουν πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις σου.

Τι παπούτσια μπορώ να φορέσω σε έναν γάμο εκτός από ψηλοτάκουνα, για να είμαι κομψή;

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις βραδινές εμφανίσεις και τις επίσημες περιστάσεις, όπως ένας γάμος. Ωστόσο, δεν είναι και η πιο πρακτική και άνετη λύση όταν πρέπει να τα φορέσεις για ώρες. Η πιο κομψή εναλλακτική είναι τα evening flats, δηλαδή τα flat παπούτσια που χάρη στον σχεδιασμό, το χρώμα και τη διακόσμησή τους μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια περίπτωση και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Ένα τέτοιο ζευγάρι πρέπει να υπάρχει πάντοτε στη συλλογή των παπουτσιών σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με φόρεμα, με μακριά ή κοντή φούστα, με παντελόνι και να διατηρήσεις την μοντέρνα πινελιά και τη θηλυκότητα στο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @juliesfi

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του